Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| -1°C
Róbert Kajánek: Príďte všetci, určite budete spokojní!

Horúce kreslo | 20.04.2014 18:11

Róbert Kajánek: Príďte všetci, určite budete spokojní!

Už bezmála desať rokov organizačný team DIAMOND GYM Žilina prináša fanúšikom bojových športov turnaj v K1 a muay thai GALA NIGHT THAIBOXING. Uskutoční sa už túto sobotu 26. apríla na zimnom štadióne v Žiline. Tento rok bude najväčšou novinkou spolupráca so svetovou organizáciou ENFUSION LIVE. Hlavnou kostrou turnaja bude štvorčlenná pyramída, ktorej víťaz si odnesie svetový titul ENFUSION pre rok 2014 a jej obsadenie bude viac ako atraktívne, keď na jednej strane bude stáť Jirka Žák z Českej republiky a na druhej žilinský bojovník Miroslav Cingel. Nebudú chýbať  bojovníci z DIAMOND GYMU Milan Paleš, Tomáš Šenkýr, Patrik Remiš a Ján Radena, ktorí majú za sebou vynikajúcu sezónu a po roku sa vrátia pred žilinské publikum. Ďalšou z noviniek bude zaradenie zápasu v profi boxe, v ktorom sa publiku predstaví momentálne najúspešnejší profesionálny slovenský boxer Tomi KID Kovács. Organizátora a šéfa Diamon Gym Róberta Kajánka, trénera Ivana Šumichrasta, thaiboxerov Milana Cingela, Tomáša Šenkýra, Milana Páleša a boxera Tomiho KIDA Kovácza sme minulý týždeň privítali v Horúcom kresle Žilinského večerníka.

Krásno vyhralo prvýkrát doma

Šport | 15.09.2014 14:47

Krásno vyhralo prvýkrát doma

III. LIGA – skupina STRED. Futbalisti Krásna nad Kysucou si v jesennej časti pripísali len jedno víťazstvo, v 4. kole zvíťazili v Čadci. Zo zisku troch bodov sa tešili až v 7. kole, keď o dva góly zdolali predposledné Brusno. Martinčania si po víťazstve nad Tepličkou pripísali tri body aj v zápase s ďalším lídrom súťaže, Makovom. Čadca po víťazstve, práve nad Martinom, nechala tri body na juhu republiky.

Kulturistka Anna Lacko svetovou šampiónkou

Ostatný šport | 22.06.2017 08:15

Kulturistka Anna Lacko svetovou šampiónkou

Začiatkom júna sa v talianskom Rimini uskutočnili majstrovstvá sveta INBA/PNBA v naturálnej kulturistike a fitnes. Na súťaži štartovalo viac ako 350 súťa­žiacich z celého sveta.

Sisa Sklovská: Všetko, čo robím, robím na tristo percent

Rozhovory | 21.10.2018 11:39

Sisa Sklovská: Všetko, čo robím, robím na tristo percent

Televízny redaktor Marian Lechan už druhý rok v Hoteli Dubná Skala moderuje svoje talkshow. Jeho prvým hosťom po letnej prestávke bola známa tvár, rodená Žilinčanka Sisa Lelkes Sklovská.

Lukáš Jánošík dotvoril v Česku žilinský futbalový trojuholník

Šport | 04.06.2020 10:40

Lukáš Jánošík dotvoril v Česku žilinský futbalový trojuholník

Vyskúša si prvý zahraničný angažmán. Rodák z Hôrok a žilinský futbalový odchovanec Lukáš Jánošík (26) podpísal zmluvu na tri roky s českým prvoligistom z Českých Budějovíc. V rozhovore pre náš týždenník priznáva, že tento klub je ideálnou voľbou v neideálnych podmienkach.

ROZHOVOR - Dominika Holeca zdobí obrovská húževnatosť: Z myšlienok o konci kariéry je prestup do Sparty

Šport | 12.06.2020 14:55

ROZHOVOR - Dominika Holeca zdobí obrovská húževnatosť: Z myšlienok o konci kariéry je prestup do Sparty

Na Letnej sa zdržal necelé dve hodinky, platnú zmluvu má od 1. augusta. Futbalový brankár Dominik Holec si vyskúša po prvýkrát legionársky chlebík, keď sa upísal pražskej Sparte. Posledné týždne sa pripravuje doma v Žiline individuálne, brankárske tréningy absolvuje s otcom Petrom a vo víre povinnosti neodmietol poskytnúť nášmu médiu tento rozhovor na športové i súkromné témy.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod