Žilinský Večerník

23. apríl 2024 | Vojtech
| 7°C
Nadstavený čas

Šport | 30.01.2013 11:46

Nadstavený čas

Michal Holeščák je bývalý aktívny futbalista, neskôr  pôsobil ako marketingový manažér  v rôznych agentúrach a aj v MŠK Žilina. V roku 2006 získal licenciu agenta FIFA a od roku 2007 je majiteľom hráčskej agentúry, ktorá má vo svojom portfóliu mená ako Tomáš Hubočan – Zenit Petrohrad, Jakub Vojtuš – Inter Miláno, Pavol Farkaš – Chievo Verona, Dareho Vršiča –Austria Viedeň a mnoho ďalších. Pozdravujem širokú futbalovú rodinu priaznivcov, ale aj kritikov a oponentov MŠK Žilina. Je mi  jasné, že môj pohľad, ktorý bude často kritický sa stretne s rozmanitými reakciami. Úspechom bude, ak sa nájdu aj ďalší, ktorí sa podelia o svoje názory, pretože ich treba predložiť verejnosti a nie šuškať na tribúne či v rôznych pohostinstvách. Takže chváľte, pranierujte, ale stojte si za svojím názorom všade, ak ho už raz verejne vyslovíte. MŠK je moja srdcovka a na slovenské pomery vysoko profesionálny klub, ktorého meno silne rezonuje vo futbalovej Európe. Bez ľudí, ktorí stoja za úspechmi MŠK by ste si to krásne divadlo „futbal“ nevychutnali, takže aj v tom negatívnom hľadajme pozitívne a posúvajme sa spoločne vpred.

Rozpačitý úvod sezóny

Šport | 15.09.2014 14:50

Rozpačitý úvod sezóny

Žilinskí hokejisti vstúpili do extraligového kolotoča tromi zápasmi v uplynulom týždni. Po výhre nad SVK U 20 nestačili na Skalicu ani Poprad. Doma proti Skalici mali na víťazstvo, len zahodili aj nemožné. V Poprade doplatili na absencie kľúčových hráčov.

Zápas roka

Komentáre | 25.04.2016 16:26

Zápas roka

Športovou udalosťou nadchádzajúceho týždňa bude bezpochyby dnešný zápas Žilina – Slovan. Pre žlto-zelených je to po nepresvedčivom vstupe do jarnej časti určite zápas jari. Budú v ňom totiž hrať o miestenku v pohárovej Európe. Ak dnes Slovan porazia, postúpia do pohárového finále, kde sa stretnú s Trenčínom (len zázrak by pomohol Ružomberku otočiť z 1:5). Futbalisti AS sa s najväčšou pravdepodobnosťou stanú opäť majstrami.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod