Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| -0°C
Hor sa na hrady! Už ožívajú!

Spravodajstvo | 15.04.2013 14:26

Hor sa na hrady! Už ožívajú!

Hrady v okolí Žiliny sa prebúdzajú zo zimného spánku! Sezónu na Strečne už otvorili. Tento víkend sa na hrad Lietava vrátia aj aktivisti, aby pokračovali v jeho obnove.

Žilina korčuľovala na hokejovom dni

Šport | 14.10.2013 16:29

Žilina korčuľovala na hokejovom dni

Pri príležitosti Medzinárodného víkendu ženského hokeja (World Girl´s Ice Hockey Weekend 2013) vyhláseného Medzinárodnou hokejovou federáciou IIHF a v rámci projektu SZĽH Korčuľuje celé Slovensko sa v Žiline  uskutočnil hokejový víkend, ako sa patrí. Do akcie sa na Slovensku zapojili okrem Žiliny aj Košice a Bratislava. Hokejový klub MsHK Žilina, a. s. privítal na ľade zimného štadióna pod Dubňom desiatky, ba až stovky  rozžiarených detských tváričiek.

Neskutočná reklama pre klub, bojové športy, Slovensko  a mesto Žilina

Šport | 05.05.2014 15:18

Neskutočná reklama pre klub, bojové športy, Slovensko a mesto Žilina

Organizačný tím GALA NIGHT THAIBOXING 2014 pod taktovkou DIAMOND GYMU Žilina by sme mohli spočítať na prstoch jednej ruky. Srdcom celého galavečera je dvojica organizátorov Ľuboš Pilát a Róbert Kajánek. Počas uplynulého týždňa sme ich požiadali o zhodnotenie vydarenej akcie.

Detský deň na ľade

Šport | 20.10.2014 14:45

Detský deň na ľade

V rámci svetového víkendu ženského ľadového hokeja zorganizoval novovzniknutý Mestský hokejový klub mládeže MsHKM Žilina, s. r. o. v spolupráci s mestom Žilina, občianskym združením Hokejový klub Žilina, o. z. a Slovenským zväzom ľadového hokeja za výdatnej pomoci žilinských hokejistiek, rodičov mladých hokejových nádejí a iných dobrovoľníkov podujatie pre deti, ktoré nielen deťom prinieslo nezabudnuteľné zážitky.

Na Hájiku budú zbierať podpisy pod petíciu

Z regiónu | 07.09.2017 13:28

Na Hájiku budú zbierať podpisy pod petíciu

Na najmladšom žilinskom sídlisku sa schyľuje k petičnej akcii. Jej cieľom je urýchlene eliminovať žiarenie, ktoré produkujú vysielače na streche bytovky na Baničovej ulici. Pre obyvateľov je vraj škodlivé!

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod