Žilinský Večerník

28. marec 2024 | Soňa
| 7°C
Štyri góly Makova, štyri góly pre Bytču

Šport | 05.08.2013 14:41

Štyri góly Makova, štyri góly pre Bytču

Nováčikovi najvyššej stredoslovenskej súťaže – Majstrovstiev regiónu STRED, Makovu, úvod do nového ročníka vyšiel, keď využil výhodu domáceho prostredia a Rakytovciam nastrieľal štyri góly. Horšie dopadli futbalisti Bytče, ktorí si z ihriska svojho súpera odviezli štvorgólový prídel. Teplička na Liptove bola, minimálne v prvom polčase, lepším mužstvom, ale napokon odchádzala bez bodového zisku.

Bilancujeme jeseň v najvyššej oblastnej súťaži

Šport | 18.11.2013 15:28

Bilancujeme jeseň v najvyššej oblastnej súťaži

Futbal, I. trieda. Množstvo zápasov, v ktorých kraľoval zaslúžený líder tabuľky Štiavnik, malo vďaka dobrému futbalu aj slušnú návštevnosť. Aj tu sa jasne potvrdilo, že návštevnosť je odrazom kvality futbalu na ihriskách. Futbalisti Štiavnika vedú po jeseni v tabuľke o päť bodov a všetko nasvedčuje tomu, že budú vo svojej koncepčnej práci pokračovať aj na jar a svoje postavenie budú chcieť udržať až do konca. Jar je však  ďaleko a bude ešte dlhá a náročná. Dnes prinášame rečou čísel bilanciu účinkovania jednotlivých mužstiev a názory ich predstaviteľov, ako sú spokojní s umiestnením ich mužstiev po jeseni.

V Rosine sa nedohralo

Šport | 29.09.2014 15:18

V Rosine sa nedohralo

IV. LIGA - skupina SEVER. Štyri mužstvá z regiónu mali v 9. kole výhodu domáceho prostredia. Stráňavy, Stráža a Kysucký Lieskovec ju nevyužili, i keď ju prehrali len o gól. Z víťazstva sa mohla konečne radovať Rosina, vyhrávala 2:0, ale zápas bol pre vylúčenia a menší počet hostí ukončený. Stretnutie bude mať dohru za zeleným stolom, ale Rosine by prvé tohtosezónne víťazstvo nemalo ujsť.

Najslabší výkon v domácom prostredí

Šport | 18.05.2015 16:17

Najslabší výkon v domácom prostredí

B–tím MŠK Žilina ani na štvrtý pokus nevyhral v domácom prostredí počas nadstavbovej časti DOXXbet ligy. Na hlavnom štadióne MŠK Žilina po bezduchom výkone kapituloval s L. Mikulášom, pričom v ôsmich zápasoch nadstavby dokázal streliť len 5 gólov. Cez víkend zradila Šošonov slabá hra a viaceré podpriemerné výkony jednotlivcov. Celý tím sa bude chcieť rehabilitovať 24. mája (nedeľa) v ďalšom kole na ihrisku Prešova.

Brankár HK Orange 20 Škorvánek: Špecifický zápas

Šport | 28.09.2015 15:00

Brankár HK Orange 20 Škorvánek: Špecifický zápas

Žilinčan Stanislav Škorvánek je v projekte HK Orange 20 spokojný. Spolu s tímom si na žilinskom ľade nepočínali vôbec zle a samotný gólman sa proti svojim vytiahol. Sám však podotkol, že uprednostňuje tímový výkon a prehra ho mrzí.

RENAULT TALISMAN – nový začiatok

Automoto | 15.12.2015 10:05

RENAULT TALISMAN – nový začiatok

RENAULT TALISMAN predstavuje pre francúzsku automobilku obrodenie, resp. úplne nový začiatok v strednej triede. V týchto dňoch sa na našom trhu naplno rozbieha predaj tohto vozidla. My sme vďaka spolupráci so žilinským zastúpením značky RENAULT mali možnosť preveriť túto „horúcu“ novinku preveriť už v predstihu, medzi úplne prvými na domácej pôde. Po veľmi úspešných modeloch, ako je napr. RENAULT CLIO, RENAULT CAPTUR alebo RENAULT ESPACE sa chce RENAULT výraznejšie presadiť aj v atraktívnom segmente D, čiže triede tzv. biznis vozidiel. Jeho novou zbraňou je model TALISMAN. Hneď na úvod treba uviesť, že spolu s novým označením prichádza aj kompletne nový automobil. V ňom výrobca implementuje svoje najnovšie know how, resp. to najlepšie, čím aktuálne disponuje. V praxi preto TALISMAN môže mať napr. natáčanie zadných kolies 4Control, adaptívny podvozok s nastaviteľnými režimami Multi sense, špičkové LED svetlá, multimediálny systém R-link 2 s vertikálne orientovaným dotykovým tabletom a chýbať nemôžu ani najmodernejšie bezpečnostné asistenčné systémy. Nový RENAULT TALISMAN s prepĺňaným zážihovým motorom s objemom 1,6 litra s výkonom 150 koní (Energy TCe 150 EDC), v kombinácii so 7 stupňovou automatickou dvojspojkovou prevodovkou a v prostrednej výbave Intens nám na test zapožičala spoločnosť AUTO MARKET, a. s. autorizovaný predajca vozidiel RENAULT v našom regióne.

Káčer sa z chýb poučil, s páskou chce byť mladým príkladom

Futbal | 25.07.2018 13:25

Káčer sa z chýb poučil, s páskou chce byť mladým príkladom

Ešte stále má iba 22 rokov, ale kariéru v seniorskom futbale začal už v roku 2012. Vtedy mal len 16 a patril k najmladším hráčom i strelcom v najvyššej súťaži vôbec. Stredopoliar a odchovanec MŠK Žilina, Miroslav Káčer, má na svojom konte už takmer 160 ligových štartov a od novej sezóny by mal nosiť kapitánsku pásku v drese sedemnásobného majstra Slovenska.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod