Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 6°C
Juraj Blanár čelil predvolebným podpásovkám

Horúce kreslo | 28.11.2013 07:55

Juraj Blanár čelil predvolebným podpásovkám

V Žiline sme boli pred krajskými voľbami svedkami azda najtvrdšej predvolebnej kampane v histórii. Terčom útokov sa stal predovšetkým úradujúci predseda ŽSK Juraj Blanár. Keďže obvinenia na jeho adresu boli vážne a nie vždy mal priestor sa k nim vyjadriť, pozvali sme si ho minulý týždeň do Horúceho kresla Žilinského večerníka. Prinášame vám prepis najzaujímavejších častí rozhovoru. Videozáznam celého rozhovoru si budete môcť v priebehu tohto týždňa pozrieť na stránke www.zilinskyvecernik.sk.

Igor Choma: Žilinu sme za štyri roky posunuli kus dopredu

Horúce kreslo | 10.11.2014 14:24

Igor Choma: Žilinu sme za štyri roky posunuli kus dopredu

Najťažšiu pozíciu v predvolebnej kampani má úradujúci primátor. Je totiž terčom útokov väčšiny ostatných kandidátov a pre niektorých je to doslova ich hlavná predvolebná aktivita. V Horúcom kresle minulý týždeň argumentoval Igor Choma.

Už pol roka nedostali za práce zaplatené

Spravodajstvo | 29.06.2015 13:17

Už pol roka nedostali za práce zaplatené

V máji 2014 vyhlásilo mesto Žilina verejné obstarávanie na výstavbu parkovísk na sídlisku Vlčince. Vyhrala ho žilinská spoločnosť Garmont, ktorá niektoré práce zadala prostredníctvom subdodávok spoločnosti LURO-ZA. Na konci pomyselnej pyramídy sa nachádzajú dvaja živnostníci, ktorí podľa dohody ešte na jeseň vykonali práce dohromady za 21‑tisíc eur. Dodnes však vraj za ne nedostali ani cent, hoci mesto za zrealizované práce zaplatilo.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod