Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. február 2019 | Etela

Jedlá z mäsa

Fazuľový guláš

fazuľa, soľ, čierne a nové korenie, hovädzie alebo bravčové mäso, bravčová masť, cibuľa, mleté čierne korenie, červená paprika, rasca, domáca klobása alebo párky, olej, hladká múka, voda, cesnak, ostré korenie

28.07.2017 | 15:41

Deň dopredu namočíme fazuľu. Na druhý deň ju uvaríme domäkka so soľou, čiernym a novým korením. Kým sa fazuľa varí, udusíme na kocky pokrájané hovädzie alebo bravčové mäso. Na gulášový základ použijeme bravčovú masť, cibuľu, mleté čierne korenie, červenú papriku a rascu. Udusené mäso so šťavou dáme do uvarenej fazule. Zvlášť podusíme na oleji alebo masti domácu klobásu či párky a pridáme do fazule. Všetko spolu ešte povaríme a zahustíme zásmažkou. Tú pripravíme z hladkej múky, ktorú nasucho opražíme a zalejeme studenou vodou. Dochutíme rozotreným cesnakom a ostrejším korením podľa chuti.

 

|
<
Február 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Piatok    22. Február 2019
22.2.2019 19:00 | Ples basketbalistov
22.2.2019 18:00 | Večerné pozorovanie pre verejnosť
22.2. 17:30 - 20:30 | MsHK DOXXbet Žilina - MHK 32 Liptovský Mikuláš
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
2 °C
-6 °C
-4 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod