Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

16. november 2018 | Agnesa

Bezmäsité jedlá

Halušky z ovsených vločiek

2 vajcia, ovsené vločky, petržlenová vňať, soľ, 1 PL oleja

21.10.2016 | 10:55

Vajcia vymiešame, posolíme a vsypeme do nich toľko vločiek, až vznikne hustá masa a ešte vmiešame olej. Pridáme posekanú petržlenovú vňať. Necháme hodinu odležať. Do vriacej polievky, prípadne vriacej vody vkladáme malé halušky a pomaly ich varíme. Môžeme ich podávať aj ako prílohu k hlavnému jedlu, prívarkom alebo dusenej zelenine.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
5 °C
-2 °C
-3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod