Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

23. september 2018 | Zdenka

Jedlá z mäsa

Hovädzie na špagety

hovädzie zadné, ale môže byť aj z krku, 1 stredne veľká cibuľa, 5 strúčikov cesnaku, sladká paprika, kečup

12.10.2016 | 13:48

Hovädzie mäso nakrájame na malé kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme na oleji. Môžeme pridať 2 – 3 bobkové listy. Keď je cibuľa upražená, pridáme asi jednu kávovú lyžičku sladkej papriky, vložíme mäso a dusíme. Keď je mäso napoly udusené, vložíme cesnak, ktorý sme prelisovali alebo nadrobno nakrájali a zalejeme asi 1 dl kečupu. Mäso ďalej dusíme, veľa nepodlievame, aby šťava nebola riedka. Podávame so špagetami, posypané strúhaným údeným syrom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
12 °C
8 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod