Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

21. apríl 2019 | Ervín

Dezerty a sladké jedlá

Hrušky so snehom

2 kg hrušiek, 8 kociek cukru, 4 vajcia, 20 g práškového cukru, 2 dl vody

20.10.2016 | 11:13

Hrušky umyjeme, ošúpeme, zbavíme jadrovníka, pokrájame na kúsky, pridáme kockový cukor, vodu a dáme variť. Potom zmes vyšľaháme, vložíme do nákypovej formy. Navrch rozotrieme tuhý sneh z bielkov ochutený vanilkovým cukrom. Pomaly pečieme, až kým sneh nezhnedne. Podávame horúce alebo vlažné.

|
<
Apríl 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Nedeľa    21. Apríl 2019
21.4. 09:10 - 14:00 | Veľkonočný výstup na Goldstein - Višňovská dolina
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
6 °C
12 °C
11 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod