Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2018 | Ľuboslav, Ľuboslava

Dezerty a sladké jedlá

Hrušky so snehom

2 kg hrušiek, 8 kociek cukru, 4 vajcia, 20 g práškového cukru, 2 dl vody

20.10.2016 | 11:13

Hrušky umyjeme, ošúpeme, zbavíme jadrovníka, pokrájame na kúsky, pridáme kockový cukor, vodu a dáme variť. Potom zmes vyšľaháme, vložíme do nákypovej formy. Navrch rozotrieme tuhý sneh z bielkov ochutený vanilkovým cukrom. Pomaly pečieme, až kým sneh nezhnedne. Podávame horúce alebo vlažné.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Štvrtok    20. September 2018
20.9.2018 13:00 | Tvorivý klub
22.8. - 21.9.2018 | Výstava k 50. výročiu okupácie
7.9. - 26.9.2018 | Trinásta komnata
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
23 °C
23 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod