Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

15. november 2018 | Leopold

Bezmäsité jedlá

Kapustové palacinky

600 g hlávkovej kapusty, 50 g tuku, 0,75 l mlieka, 250 g hladkej múky, 3 vajcia, prášok do pečiva, 50 g oleja

01.03.2017 | 14:09

Kapustu pokrájame nadrobno, udusíme, osolíme a okoreníme podľa chuti. Z mlieka, múky, vajec, soli a prášku do pečiva urobíme palacinkové cesto, ktoré necháme 1 až 2 hodiny stáť. Potom z cesta upečieme palacinky, ktoré naplníme udusenou kapustou, zvinieme a na oleji z oboch strán opečieme. Podávame teplé.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
9 °C
2 °C
-0 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod