Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

14. november 2018 | Irma

Jedlá z mäsa

Kuracie plátky na zelenine

4 kuracie stehná, zelená paprika, cibuľa, korenie, drvená rasca, mletá paprika, oregano, paradajky, maslo

15.03.2017 | 11:24

Vykostíme 4 kuracie stehná. Z každého dostaneme dva kúsky mäsa. Na dno remosky poukladáme pokrájanú zelenú papriku a nadrobno nakrájanú cibuľu a osolíme. Na to poukladáme osolené kúsky mäsa, ktoré ochutíme uvedenými prísadami. Na mäso dáme zasa nadrobno pokrájanú cibuľu a pokrájané paradajky. Navrch dáme maslo. Pečieme 30 až 45 minút.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
7 °C
4 °C
2 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod