Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. september 2018 | Ľuboš, Ľubor

Jedlá z mäsa

Kurča na víne

1 väčšie kurča, 1 cibuľa, vegeta, 2 PL hladkej múky, soľ, olej, 1 kyslá smotana, 2 dl bieleho vína, 1 kocka slepačieho bujónu

05.01.2017 | 10:41

Kurča dáme na pekáč, polejeme olejom, posypeme vegetou, pridáme trochu horúcej vody a pečieme v rúre na miernom ohni. Podávame s ryžou a omáčkou.
Omáčka: z oleja, cibule a hladkej múky urobíme zásmažku, pridáme soľ, zalejeme vývarom z bujónu, pridáme biele víno, rozhabarkovanú smotanu a povaríme.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Pondelok    24. September 2018
24.9.2018 10:00 | Klub s knihuľkou - zážitkové čítanie pre deti 1+
7.9. - 26.9.2018 | Trinásta komnata
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
12 °C
5 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod