Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 8°C

Jedlá z mäsa

Labužnícke bôčikové závitky

600 g chudého bôčika, 600 g kyslej kapusty ochutenej nakrájanou cibuľou a korením, 1 ČL mletej papriky, 200 g na kúsky nakrájanej klobásy, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL kečupu

10.11.2016 | 11:43

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, posolíme, okoreníme, na každý plátok dáme kyslú kapustu a kúsky nakrájanej klobásy. Stočíme a zviažeme niťou. Dáme piecť na pekáč, ktorý vyložíme nakrájanou cibuľou, cesnakom a posypeme paprikou. Počas pečenia podlievame vodou. Pred dopečením polejeme kečupom. Podávame so zemiakmi.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod