Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. marec 2019 | Víťazoslav

Dezerty a sladké jedlá

Makovec

2 žĺtky, 2 bielky, 100 g cukru, 100 g maku, 150 g sójových bôbov, 2 – 4 PL celozrnnej múky, ½ prášku do pečiva, citrónovú kôru

21.11.2016 | 10:28

2 žĺtky vyšľaháme so 100 g cukru, pridáme 100 g maku, 150 g uvarených rozmixovaných sójových bôbov, 2 – 4 PL celozrnnej (hrubej) múky, ½ prášku do pečiva, ušľahané bielky z 2 vajec a trochu citrónovej kôry. Dobre premiešame. Cesto dáme do formy a pečieme v mierne vyhriatej rúre.

 

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Streda    20. Marec 2019
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
6 °C
4 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod