Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

13. november 2018 | Stanislav

Dezerty a sladké jedlá

Makovec

2 žĺtky, 2 bielky, 100 g cukru, 100 g maku, 150 g sójových bôbov, 2 – 4 PL celozrnnej múky, ½ prášku do pečiva, citrónovú kôru

21.11.2016 | 10:28

2 žĺtky vyšľaháme so 100 g cukru, pridáme 100 g maku, 150 g uvarených rozmixovaných sójových bôbov, 2 – 4 PL celozrnnej (hrubej) múky, ½ prášku do pečiva, ušľahané bielky z 2 vajec a trochu citrónovej kôry. Dobre premiešame. Cesto dáme do formy a pečieme v mierne vyhriatej rúre.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
10 °C
7 °C
4 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod