Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. november 2018 | Eugen

Jedlá z mäsa

Pečienkové placky

0,5 kg bravčovej pečienky, 5 vajec, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL strúhanky, sóda bikarbóna alebo prášok do pečiva, cesnak, olej alebo masť

24.07.2017 | 13:18

Pečienku pomelieme, pridáme 5 celých vajec, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL strúhanky, štipku sódy bikarbóny alebo prášku do pečiva. Dochutíme rozotreným cesnakom a všetko dobre premiešame. Hmotu naberáme polievkovou lyžicou a ukladáme na rozpálený oheň alebo masť. Opekáme asi po 2 min. z oboch strán. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
-2 °C
-0 °C
-3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod