Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

21. september 2018 | Matúš

Jedlá z mäsa

Pečienkové placky

0,5 kg bravčovej pečienky, 5 vajec, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL strúhanky, sóda bikarbóna alebo prášok do pečiva, cesnak, olej alebo masť

24.07.2017 | 13:18

Pečienku pomelieme, pridáme 5 celých vajec, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL strúhanky, štipku sódy bikarbóny alebo prášku do pečiva. Dochutíme rozotreným cesnakom a všetko dobre premiešame. Hmotu naberáme polievkovou lyžicou a ukladáme na rozpálený oheň alebo masť. Opekáme asi po 2 min. z oboch strán. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
25 °C
9 °C
13 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod