Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

23. február 2019 | Roman, Romana

Dezerty a sladké jedlá

Perníkový koláč

40 dag hladkej múky, 30 dag práškového cukru, 2 PL kakaa, 2 ČL sódy bikarbóny, 1 prášok do perníka, ½ l vlažného mlieka, 1 dl oleja, 2 PL džemu, 2 vajcia

18.11.2016 | 15:28

Všetky suroviny spolu zmiešame a vylejeme na vymastený plech. Dáme piecť do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 200 °C 25 min. Na upečený koláč natrieme džem a polejeme čokoládovou polevou.

|
<
Február 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Sobota    23. Február 2019
23.2. 20:00 - 22:00 | 3Drive
23.2. 17:00 - 19:00 | FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina - FaBK ATU Košice
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PONDELOK
-2 °C
-3 °C
3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod