Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Jedlá z mäsa

Plnená kačica alebo kurča

Plnka: 3 ks pečiva, 30 dag pomletého bravčového pliecka, 20 dag pomletej kuracej pečienky, 3 celé vajcia, rozotrený cesnak (asi 5 strúčikov), mleté korenie, trošku mletého nového korenia, trošku muškátového orieška, petržlenová vňať, 1 ČL vegety, soľ

04.08.2017 | 13:49

Pečivo nakrájame na malé kocky, navlhčíme vlažným mliekom, pridáme žĺtky, mäso, všetky koreniny, zamiešame, pridáme do sklovita upraženú cibuľu a nakoniec zľahka vmiešame sneh z 3 bielkov. Kurča posolíme, zvnútra potrieme cesnakom a za stáleho podlievania pečieme. Plnku môžeme dochutiť kapiou, mrkvou, hráškom, cibuľou alebo sparenými mandľami. Podávame so zemiakovým šalátom alebo hranolčekmi.

 

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    25. September 2018
25.9.2018 16:00 | Biblosko - čitateľský klub pre deti 8+
25.9.2018 09:00 | Živá knižnica s Iuventou - o inklúzii
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
8 °C
6 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod