Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2018 | Eugénia

Dezerty a sladké jedlá

Plnené linecké rezy

54 dag hrubej múky, 44 dag rastlinného tuku, 6 PL vody, 2 žĺtky, kalištek rumu, 1 prášok do pečiva, 1 vanilkový cukor, plnka: 6 olúpaných jabĺk, 20 dag práškového cukru, 4 žĺtky, 2 PL kakaa, 1 vanilkový cukor, sneh zo 4 bielkov, 15 dag mletých orechov

06.09.2017 | 15:18

Múku, tuk, vodu, žĺtky, rum, prášok do pečiva a vanilkový cukor spracujeme na cesto a rozdelíme na 2 polovice. Prvé cesto vyvaľkáme a položíme na vymastený a múkou vysypaný plech a potrieme plnkou: 6 olúpaných jabĺk postrúhame a zamiešame do nich 20 dag práškového cukru, 4 žĺtky, 2 PL kakaa a 1 vanilkový cukor, jemne vmiešame zo 4 bielkov sneh a 15 dag mletých orechov. Na plnku položíme rozvaľkané druhé cesto a upečieme vo vyhriatej rúre. Upečené a vychladnuté rezy polejeme čokoládovou polevou.

 

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    18. September 2018
18.9.2018 16:00 | Hermes - stretnutie malých i veľkých spisovateľov
18.9.2018 19:00 | Filmový kvíz u 12 opíc
18.9. 13:15 - 14:15 | Úteky za železnú oponu
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
19 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod