Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. november 2018 | Félix

Jedlá z mäsa

Plnený bravčový bôčik

750 g prerasteného bôčika, soľ, rasca Plnka: 50 g masla, 2 vajcia, 3 žemle (rožky), 1/8 l mlieka, 3 PL strúhanky, soľ, petržlenová vňať

18.11.2016 | 14:16

Maslo so žĺtkami a strúhankou dobre vymiešame, pridáme žemle nakrájané na tenké plátky a namočené v mlieku, osolíme, pridáme petržlenovú vňať a tuhý sneh z bielkov. Do mäsa urobíme otvor, ktorý naplníme plnkou a uzatvoríme. Osolíme, posypeme rascou a dáme piecť. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
1 °C
1 °C
1 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod