Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. september 2018 | Ľuboš, Ľubor

Jedlá z mäsa

Prírodné bravčové rebierko so zeleninou

4 ks bravčového rebierka, soľ, trošku vegety, korenie, 1 PL hladkej múky, trošku horčice, olej na opekanie

07.09.2017 | 11:20

Karé vyklepeme, na stranách trochu narežeme, aby sa nám pri opekaní nekrútilo, obalíme v múke, do ktorej sme dali trochu vegety, korenia a soli a opečieme na oleji (10 min.). Potrieme maslom a troškou horčice, podávame so zemiakmi a obložíme rôznou sterilizovanou zeleninou: cviklou, hráškom, kukuricou a pod.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
12 °C
5 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod