Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. marec 2019 | Gabriel

Jedlá z mäsa

Prírodné bravčové rebierko so zeleninou

4 ks bravčového rebierka, soľ, trošku vegety, korenie, 1 PL hladkej múky, trošku horčice, olej na opekanie

07.09.2017 | 11:20

Karé vyklepeme, na stranách trochu narežeme, aby sa nám pri opekaní nekrútilo, obalíme v múke, do ktorej sme dali trochu vegety, korenia a soli a opečieme na oleji (10 min.). Potrieme maslom a troškou horčice, podávame so zemiakmi a obložíme rôznou sterilizovanou zeleninou: cviklou, hráškom, kukuricou a pod.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Nedeľa    24. Marec 2019
24.3.2019 19:00 | Whiskyho cestovateľské kino: Maroko
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
10 °C
7 °C
3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod