Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

15. november 2018 | Leopold

Jedlá z mäsa

Pstruhy z Bystrej

4 menšie pstruhy, soľ, mletá červená paprika, 150 g oravskej slaniny, masť, alobal

09.12.2016 | 09:09

Pstruhy očistíme, umyjeme a osolíme. Posypeme paprikou a do brušnej dutiny vložíme plátky slaniny. Alobal pomastíme, dáme naň pripravené pstruhy a každého samostatne zabalíme tak, aby pri pečení nevytiekla šťava. Poukladáme na suchý plech a vo vyhriatej rúre pečieme 20 min. Podávame s varenými zemiakmi.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
5 °C
3 °C
-2 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod