Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2018 | Eugénia

Dezerty a sladké jedlá

Rezy z ovsených vločiek

200 g ovsených vločiek, 100 g masla, 300 g práškového cukru, 6 dl mlieka, 1 ČL mletej škorice, 5 ČL medu, 2 PL kakaa, 350 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva Krém: 2 dl mlieka, 100 g práškového cukru, 2 PL kakaa, Zlatý klas, maslo Čokoládová poleva: 150 g Cery, 150 g čokolády

20.10.2016 | 10:49

Ovsené vločky zalejeme horúcim mliekom a rozmiešame so všetkými prísadami. Upečieme.

Krém: 2 dl mlieka, 100 g práškového cukru, 2 PL kakaa prevaríme, pridáme v troche mlieka rozhabarkovaný Zlatý klas a maslo. Dobre vymiešame, odstavíme a necháme vychladnúť.

Čokoládová poleva: 150 g Cery, 150 g čokolády roztopíme a polejeme vychladnutý koláč. Ozdobíme šľahačkou.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
24 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod