Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. február 2019 | Etela

Dezerty a sladké jedlá

Rezy z ovsených vločiek

200 g ovsených vločiek, 100 g masla, 300 g práškového cukru, 6 dl mlieka, 1 ČL mletej škorice, 5 ČL medu, 2 PL kakaa, 350 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva Krém: 2 dl mlieka, 100 g práškového cukru, 2 PL kakaa, Zlatý klas, maslo Čokoládová poleva: 150 g Cery, 150 g čokolády

20.10.2016 | 10:49

Ovsené vločky zalejeme horúcim mliekom a rozmiešame so všetkými prísadami. Upečieme.

Krém: 2 dl mlieka, 100 g práškového cukru, 2 PL kakaa prevaríme, pridáme v troche mlieka rozhabarkovaný Zlatý klas a maslo. Dobre vymiešame, odstavíme a necháme vychladnúť.

Čokoládová poleva: 150 g Cery, 150 g čokolády roztopíme a polejeme vychladnutý koláč. Ozdobíme šľahačkou.

|
<
Február 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Piatok    22. Február 2019
22.2.2019 18:00 | Večerné pozorovanie pre verejnosť
22.2. 17:30 - 20:30 | MsHK DOXXbet Žilina - MHK 32 Liptovský Mikuláš
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
5 °C
5 °C
-7 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod