Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

26. september 2018 | Edita

Dezerty a sladké jedlá

Rýchle jablkové rezy

olúpané jablká, mleté orechy (mandle), kryštálový cukor, 3 vajcia, polohrubá múka, práškový cukor, škorica, olej, alobal

24.11.2016 | 12:42

Na menší plech dáme alobal, vymastíme ho olejom, posypeme polohrubou múkou, mletými alebo posekanými orechmi alebo mandľami. Na to nakrájame olúpané jablká, osladíme kryštálovým cukrom a jemne posypeme mletou škoricou. Z 3 vajec urobíme piškótové cesto (na 1 vajce 40 g práškového cukru a 30 h polohrubej múky), ktoré vylejeme na pripravené jablká a pečieme 7 min. Po upečení múčnik preklopíme na pocukrovanú dosku tak, že piškóta zostane dolu a jablká sú hore.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Streda    26. September 2018
26.9.2018 16:00 | Gorily - beseda s Janom Bedřichom
26.9.2018 09:00 | Medzinárodná konferencia DOPRAVA 2018
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
4 °C
9 °C
13 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod