Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. február 2019 | Etela

Jedlá z mäsa

Slávnostné bravčové rebierko z Čachtíc

750 g bravčového karé, 5 ks marhúľ (môžu byť aj mrazené polovičky), 1 vajce, soľ, 25 g hladkej múky, 50 g masla, 50 g oleja, 50 g bieleho vína, mleté čierne korenie

26.10.2016 | 15:36

Mäso nakrájame na 150 g rebierka, mierne naklepeme, osolíme a na masle dožlta opečieme. Marhule nakrájame na plátky, obalíme v hladkej múke a v rozšľahanom vajci a opečieme na oleji. Do výpeku pridáme biele víno, vložíme rebierka a podusíme. Hotové rebierka kladieme na tanier, navrch dáme opečené marhule a podlejeme šťavou. Podávame s hranolčekmi alebo hráškovou ryžou.

|
<
Február 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Piatok    22. Február 2019
22.2.2019 18:00 | Večerné pozorovanie pre verejnosť
22.2. 17:30 - 20:30 | MsHK DOXXbet Žilina - MHK 32 Liptovský Mikuláš
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
5 °C
5 °C
-7 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod