Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. november 2018 | Eugen

Jedlá z mäsa

Studený nárez Sofia

150 g šunky, 150 g domácej klobásy, 150 g Nitranu, 150 g údeného hovädzieho jazyka, 160 g eidamu, 3 vajcia, 125 g sterilizovaných uhoriek, maslo, paradajky, kapia

28.10.2016 | 10:51

Na tanier poukladáme nakrájaný Nitran, vedľa kornútiky zo šunky, nakrájanú klobásu, varený údený jazyk a kornútiky zo syra. Do stredu dáme list hlávkového šalátu, rozkrojené uvarené vajce, na plátky pokrájané paradajky alebo kapiu, maslo a ozdobne nakrájané uhorky.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
2 °C
-3 °C
-3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod