Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. september 2018 | Ľuboš, Ľubor

Jedlá z mäsa

Studený nárez Sofia

150 g šunky, 150 g domácej klobásy, 150 g Nitranu, 150 g údeného hovädzieho jazyka, 160 g eidamu, 3 vajcia, 125 g sterilizovaných uhoriek, maslo, paradajky, kapia

28.10.2016 | 10:51

Na tanier poukladáme nakrájaný Nitran, vedľa kornútiky zo šunky, nakrájanú klobásu, varený údený jazyk a kornútiky zo syra. Do stredu dáme list hlávkového šalátu, rozkrojené uvarené vajce, na plátky pokrájané paradajky alebo kapiu, maslo a ozdobne nakrájané uhorky.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Pondelok    24. September 2018
24.9.2018 10:00 | Klub s knihuľkou - zážitkové čítanie pre deti 1+
15.9. - 31.10.2018 | Život v húfoch a húfikoch
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
14 °C
7 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod