Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

23. január 2019 | Miloš

Jedlá z mäsa

Veľkonočná plnka k mäsu

9 rožkov, 1 žemľa, 8 vajec, 15 dag údenej slaniny, 1 ČL vegety, korenie, cibuľa, 20 dag pečienky, soľ, petržlenová vňať alebo pažítka, olej

13.10.2016 | 14:19

Rožky pokrájame na kocky, žemľu namočíme vo vode, pridáme ju k rožkom. Na oleji speníme cibuľu, pridáme nadrobno pokrájanú pečienku a podusíme. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Všetky suroviny spolu premiešame, dáme na plech a upečieme. Hotové pokrájame na kocky a podávame k mäsu s chrenom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
-4 °C
-12 °C
-10 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod