Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

26. september 2018 | Edita

Jedlá z mäsa

Zapekačky

6 palaciniek, 300 g karfiolu, 200 g kapusty, 200 g kelu, 200 g vareného údeného mäsa, 0,2 l smotany, 2 vajcia, 2 PL masla, soľ

11.08.2017 | 11:25

Zeleninu nakrájame na drobné kúsky, udusíme, osolíme. Ohňovzdornú misu vymastíme maslom a kladieme do nej striedavo palacinku, zeleninovú zmes, opäť palacinku a mleté údené mäso. Končíme palacinkou. V smotane rozšľaháme vajcia, osolíme a palacinky zalejeme. Zapečieme doružova. Podávame s rôznymi zeleninovými šalátmi.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
12 °C
12 °C
15 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod