Žilinský Večerník

20. apríl 2024 | Marcel
| 5°C

Jedlá z mäsa

Zapekané kotlety

4 kotlety, 60 g cibule, olej, 250 g šampiňónov, korenie, soľ, šunka, syr, kyslá smotana

02.02.2017 | 10:51

Štyri kotlety naklepané, osolené, okorenené po oboch stranách opečieme v horúcom oleji. Vyberieme ich z panvice a odložíme na teplé miesto. Vo výpeku podusíme 60 g cibule pokrájanej nadrobno, pridáme 250 g šampiňónov alebo iných húb, korenie a soľ. Kotlety uložíme do pekáča, na každú položíme plátok šunky a časť hubovej zmesi. Posypeme strúhaným tvrdým syrom, polejeme kyslou smotanou a dáme zapiecť. Podávame s hranolčekmi.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod