Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

26. september 2018 | Edita

Jedlá z mäsa

Zapekané kotlety

4 kotlety, 60 g cibule, olej, 250 g šampiňónov, korenie, soľ, šunka, syr, kyslá smotana

02.02.2017 | 10:51

Štyri kotlety naklepané, osolené, okorenené po oboch stranách opečieme v horúcom oleji. Vyberieme ich z panvice a odložíme na teplé miesto. Vo výpeku podusíme 60 g cibule pokrájanej nadrobno, pridáme 250 g šampiňónov alebo iných húb, korenie a soľ. Kotlety uložíme do pekáča, na každú položíme plátok šunky a časť hubovej zmesi. Posypeme strúhaným tvrdým syrom, polejeme kyslou smotanou a dáme zapiecť. Podávame s hranolčekmi.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Streda    26. September 2018
26.9.2018 16:00 | Gorily - beseda s Janom Bedřichom
26.9.2018 09:00 | Medzinárodná konferencia DOPRAVA 2018
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
4 °C
9 °C
13 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod