Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. november 2018 | Cecília

Bezmäsité jedlá

Zemiakové kahančeky

10 ks stredne veľkých zemiakov, údená slanina, rasca, soľ

09.02.2017 | 13:36

Zemiaky očistíme, prekrojíme. Prerezané polovičky na druhom konci zarovnáme tak, aby sa dali poukladať na vymastený plech alebo kahančeky. Do každého zemiaka urobíme jamku, do nej dáme kocku údenej slaniny, posypeme rascou, osolíme a dáme piecť do vyhriatej rúry (vykrojené časti môžeme pridať na plech). Podávame so zakysankou alebo čajom.

|
<
November 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Štvrtok    22. November 2018
22.11.2018 19:00 | Koncert: Duo Karin Sarkisjan & Tomáš Valiček
8.11. - 30.11.2018 | Pavol Muška - Maľba
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
2 °C
2 °C
5 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod