Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

16. jún 2019 | Blanka

Bezmäsité jedlá

Zemiakové kahančeky

10 ks stredne veľkých zemiakov, údená slanina, rasca, soľ

09.02.2017 | 13:36

Zemiaky očistíme, prekrojíme. Prerezané polovičky na druhom konci zarovnáme tak, aby sa dali poukladať na vymastený plech alebo kahančeky. Do každého zemiaka urobíme jamku, do nej dáme kocku údenej slaniny, posypeme rascou, osolíme a dáme piecť do vyhriatej rúry (vykrojené časti môžeme pridať na plech). Podávame so zakysankou alebo čajom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
24 °C
19 °C
21 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod