Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Bezmäsité jedlá

Zemiakové kahančeky

10 ks stredne veľkých zemiakov, údená slanina, rasca, soľ

09.02.2017 | 13:36

Zemiaky očistíme, prekrojíme. Prerezané polovičky na druhom konci zarovnáme tak, aby sa dali poukladať na vymastený plech alebo kahančeky. Do každého zemiaka urobíme jamku, do nej dáme kocku údenej slaniny, posypeme rascou, osolíme a dáme piecť do vyhriatej rúry (vykrojené časti môžeme pridať na plech). Podávame so zakysankou alebo čajom.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    25. September 2018
25.9.2018 16:00 | Biblosko - čitateľský klub pre deti 8+
25.9.2018 09:00 | Živá knižnica s Iuventou - o inklúzii
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
8 °C
6 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod