Žilinský Večerník

28. marec 2024 | Soňa
| 8°C

Tlačové správy

3 dobré rady pre záujemcov o nové bývanie v našom regióne

Poradíme vám, kde bývať, ako svoje bývanie financovať aj kedy je ten správny čas pre novú nehnuteľnosť. Poďme na to.  

05.10.2022 | 18:51

1.  Kde bývať? – Odporúčame Jablone v Bytči.

Dôvodov je hneď niekoľko. Jablone sú osvedčený a úspešný bytový projekt. Prvá etapa sa rýchlo vypredala a takmer vypredaná je už aj druhá, kde zostávajú už len posledné voľné byty. Jablone teraz prinášajú ďalšiu úrodu v podobe nových, moderných a komfortných bytov. Rovnako ako predošlé dve, aj tretia etapa je zasadená v atraktívnej lokalite Thurzove sady v Bytči – v zdravom, pokojnom a bezpečnom prostredí blízko mesta i prírody. Navyše, autom sa do Žiliny dostanete zhruba za 10 minút, do Považskej Bystrice takisto za 10 minút, do Púchova za 20 minút a do Kysuckého Nového Mesta za 18 minút. Inými slovami povedané, ideálna voľba pre záujemcov z takmer celého nášho regiónu.


 

2.  Ako financovať? – Fixné ceny a hypotéka ihneď.

Jablone si dali záležať na tom, aby vaše nové bývanie bolo nielen komfortné, ale aj finančne dostupné. Ako jeden z mála bytových projektov nepridávajú do kúpno-predajných zmlúv tzv. inflačnú doložku. To znamená, že ako kupujúci nadobudnete byt za jasne stanovenú fixnú cenu, ktorá sa v budúcnosti nenavýši o infláciu. To vám zároveň výrazne uľahčí prístup k hypotéke, ktorú si môžete vybaviť ihneď po rezervácii bytu a nemusíte čakať na kolaudáciu. Vďaka tomu si zaistíte aktuálne úroky bez obáv z toho, ako sa úrokové sadzby zmenia v ďalších neistých rokoch.


 

3.  Kedy kupovať? – Teraz je ten správny čas. 

Nežijeme v ľahkých časoch. Pandémia, vojna na Ukrajine a k tomu vysoká inflácia, ktorá nám uberá z peňaženiek aj úspor. Na základe skúseností z minulosti však možno povedať jedno – v zložitých časoch sa takmer vždy oplatilo „vložiť“ finančné prostriedky do nehnuteľností. Takto investované peniaze spravidla nestrácajú na hodnote, naopak, časom ju môžu výrazne zvýšiť. Preto ak uvažujete o novej nehnuteľnosti, teraz je ten správny čas. V tretej etape Jabloní nájdete jedno, dvoj, troj aj štvorizbové byty s veľkým balkónom na poschodí alebo predzáhradkou na prízemí.


 

Osobitnú pozornosť si zaslúžia strešné byty s krásnym výhľadom na Súľovské skaly. Vďaka súkromiu, veľkorysým výmerám a priestranným terasám, na ktoré môžete umiestniť napríklad aj vírivku, sú vhodnou alternatívou k rodinným domom. V prípade, že by ste sa do nového bývania radi nasťahovali už o rok, môžete si vybrať z posledných voľných bytov druhej etapy. S ich kolaudáciou sa počíta v roku 2023. Neváhajte a rezervujte si ten svoj už teraz. Bohatá úroda Jabloní vám prinesie úžitok na celý život.

Viac na www.jablone.sk


 

 

Zdroj: PR

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod