Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| -2°C

Žilinský diár

Kurz prípravy steakov s Ľubomírom Herkom a Michalom Vajdom

  • 1.12.2016 18:00  Reštaurácia HU:MAN, Vodné dielo Žilina

Milovníci dobrého jedla a šťavnatých steakov. Pozývame vás na krvavý zážitok plný lákavých chutí, na ktorý už nikdy len tak nezabudnete. Na kurze prípravy steakov spravia aj z vás šéfkuchár Michal Vajda a Ľubomír Herko kulinárskeho majstra chuti.

 

Náplň kurzu:

1. Teoretická časť /zoznámenie sa so surovinami a technologickou prípravou jedla/

2. Praktická časť /prezentácia a príprava jedál/

3. Stolovanie /nové trendy servírovania/

4. Večera s vínom /spoločná večera spojená s degustáciou svetových vín/

Prihlásenie: [email protected]

Dĺžka trvania kurzu: 3 hodiny / Cena: 59€

Kapacita: 15 ľudí

 

Info k akcii + prihlásenie: http://kurzyvarenia.human.sk/ 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod