Žilinský Večerník

18. apríl 2024 | Valér
| 1°C

Kultúra

Adela a Viktor vyrazia so svojím divadlom na doteraz najdlhšie turné!

Vypredané sály vo viac ako tridsiatich mestách, tisíce divákov naprieč Českom a Slovenskom a netradičné herecké obsadenie televíznymi moderátormi. To je rafinovaná komédia Odchody vlakov, ktorá sa túto jeseň opäť vráti na divadelné dosky.

17.09.2019 | 09:27

Po letnej prestávke majstrovsky dôvtipné dielo z pera legendárneho Petra Zelenku zavíta do ďalších dvadsiatich kultúrnych stánkov. Záujem o hereckú prvotinu Adely a Viktora Vinczeovcov, jediných hercov predstavenia neutícha, preto na mapu turné pridávajú aj miesta, ktoré ešte nenavštívili a premiérovo si vyskúšajú aj pražské publikum.

„Je to pre mňa výnimočný projekt v tom, že ako moderátorka si môžem publikum počas práce „upratať“, ako potrebujem. Tu nemám kam odbočiť, musím sa držať scenára a to aj vtedy, keď cítim, že diváci nechápu a chcela by som im povedať – vydržať znamená pochopiť“!“, priznáva so smiechom Adela, pre ktorú je to vôbec prvá herecká skúsenosť. „Našťastie to za teba povie nahrávka pred predstavením, ktorú si pozorný divák všimne. Táto veta sa stala takým malým varovaním pre nových divákov, ale viac nevysvetlím,“ dopĺňa záhadne Viktor.

Tragikomédiu plnú nečakaných zvratov, krkolomných situácií a láskavého humoru uvidia diváci do konca roka 2019 v Michalovciach, Stropkove, Liptovskom Mikuláši, Bytči, Myjave, Dubnici nad Váhom, Zlatých Moravciach, Poprade, Leviciach, Námestove, Zvolene, Prahe, Malackách, Trenčíne, Bánovciach nad Bebravou, Rimavskej Sobote, Turčianskych Tepliciach, Brezne a v Bratislave.

Vstupenky: ticketportal.sk
FB: Odchody vlakov – Adela a Viktor

Autor: - r -

Zdroj: Start agency p - 2352

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod