Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| -5°C

Tlačové správy

Aké tenisky sú túto jeseň najviac trendy?

Každé ročné obdobie je charakteristické inými módnymi trendami. Niektoré sú v danom období novinkami, avšak niektoré trendy sa rok čo rok vracajú a sú stále rovnako obľúbené. Jesenné obdobie so sebou prináša zmenu obuvi. Zo sandálov či mokasín prechádzame k teniskám a kotníkovej obuvi. Ktoré sneakers sú najviac trendy na jeseň 2022?

28.10.2022 | 13:33

Tenisky v jesenných farbách

Hnedé a béžové tenisky
Mať niečo hnedé na jeseň je pre niekoho „must have“ – musí to mať. Hnedé tenisky sú veľmi kombinovateľné, pretože táto farba sa dá stále počítať medzi základné. Najmä, ak na jeseň a zimu uprednostňujete neutrálne farby a máte napríklad čierny či béžový kabát, hnedými teniskami nič nepokazíte. Ak si nie ste úplne istí klasickou hnedou, môžete ísť aj do bledšieho odtieňa – béžovej. Uvidíte, že béžové tenisky adidas original si určite zamilujete tiež.

Vínovo červené tenisky

Naopak, ak predsa len chcete trošku vyniknúť, môžete siahnuť po overenej klasike, vínovo červenej. Táto jedinečná farba je síce výrazná, ak ju však dobre skombinujete, môžete sa spoľahnúť, že tenisky vynosíte rovnako, ako tie v neutrálnych farbách. Ak sa rozhodnete pre tento odtieň, snažte sa voliť kabát alebo bundu v neutrálnejších tónoch. Ste zástancom kreativity a farieb? Dajte si k vínovo červeným teniskám napríklad modrú krátku bundu. Uvidíte, že okamžite zaujmete.

Viacfarebné tenisky
Všimli ste si na nohách ľudí viacfarebné tenisky? Áno, presne také sú teraz v móde. Na jednej strane sú to pestrofarebné tenisky, ktoré spájajú výrazné odtiene. Tie si zamilovali najmä mladí. Ak sa vám páčia viacfarebné tenisky, no už si nemôžete dovoliť toľko extravagancie, môžete si vybrať také, ktoré budú kombinovať napríklad bielu, hnedú a čiernu.

Tenisky s vysokou podrážkou
Buď ich milujete alebo sa im vyhýbate. Tenisky s vysokou masívnou podrážkou sú obľúbené najmä u mladšej generácie, avšak zaujať dokážu aj tú staršiu.


 

 Vysoká podrážka má na jeseň niekoľko výhod:

- aj keď stupíte do kaluže, nemusíte sa báť, tenisky vám vďaka vysokej a hrubej podrážke len tak nepremoknú,

- hrubá podrážka zabezpečuje aj to, že chodidlo nemáte položené hneď na zemi, vďaka čomu vám na nohy nebudete príliš zima,

- vysoká podrážka vie byť aj veľmi elegantná a pôsobí šik.

Túto jeseň to vyzerá tak, že trendy budú aj tenisky s farebnou podrážkou. Príkladom môžu byť predávané tenisky adidas ZX, ktoré potešia všetkých, ktorí obľubujú výrazné farby ako je zelená alebo tyrkysová.

Ešte stále nie je neskoro na to, kúpiť si jedny z tenisiek, ktoré sa túto sezónu skutočne neschovajú. Ak si nie ste istí, kde takéto tenisky zoženiete, navštívte katalóg Flexdog, kde nájdete všetky spomenuté trendy sneakers.

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: Shutterstock.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod