Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 9°C

Zaujalo nás

Aký bude Silvester v našom regióne? V Žiline privítajú nový rok až 1. januára, v Rajeckých Tepliciach organizujú diskotéku

Silvester už klope na dvere, niektoré samosprávy si pri tejto príležitosti pripravili pre svojich návštevníkov kultúrny program.

28.12.2019 | 16:32

Príchod nového roka 2020 privíta Žilina už tradične novoročným ohňostrojom. Žilinčania sa na veľkolepú svetelnú šou na oblohe môžu tešiť v stredu 1. januára na Námestí Andreja Hlinku o 17.30 h. 

„Aj takto vychádzame v ústrety najmä rodinám s malými deťmi a starším ľuďom, aby si novoročný ohňostroj v Žiline mohli vychutnať spoločne," uvádza sa na stránke mesta Žilina.

V stredu 1. januára privítajú nový rok aj v Rajci, kde si pre obyvateľov a návštevníkov mesta pripravili bohatý program, ktorý začne o 17.00 h na Námestí SNP. Program začne vystúpením Deda Jara s dobrom a pesničkami, následne sa všetkým zúčastneným prihovorí primátor mesta Milan Lipka a po jeho novoročnom pozdrave sa uskutoční svetelná šou. Novoročný program bude pokračovať vystúpením miestnej kapely Farizeo.


Na silvestrovský ohňostroj sa môžu tešiť aj všetci tí, ktorí sa prídu so starým rokom rozlúčiť do Varína. Svetelná šou sa na hlavnom námestí začne v utorok 31. decembra o 23.59 h, pre návštevníkov bude pripravený čaj, punč aj varené vínko na zohriatie. 

Vo veľkom štýle budú vítať nový rok aj v Rajeckých Tepliciach. Na Silvestra o 23.00 h sa začne na hlavnom námestí diskotéka, ktorá bude nakrátko "prerušená" uvítaním nového roka o 0.00 h. 

 

 

Autor: - r -

Foto: Pixabay.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod