Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| 2°C

Spravodajstvo

Areál nemocnice s hlavným červeným stanom

Kiežby sme ho nepotrebovali, no aj u nás už stojí za vjazdom cez rampy z ulice Nemocničná (smer od Vlčiniec) filtračný stan pre pacientov s podozrením na koronavírus. Ďakujeme Hasičskému a záchrannému zboru pre Žilinský kraj za okamžitú reakciu, postavenie a zároveň aj vybavenie vedľa stojacej služobnej "staničky".

20.03.2020 | 08:45

Upozorňujeme, že triedenie pacientov stále prebieha priamo na vstupných bodoch, veľký stan preto momentálne nenavštevujte. Ak máte podozrenia na ochorenie COVID-19 a nie je to nevyhnutné, vopred primárne kontaktujte vášho lekára TELEFONICKY a nenavštevujte zdravotnícke zariadenie.

Nikto presne nevie, čo a v akom rozsahu nás čaká, no pripravujeme sa vopred, ako môžeme, aby sme nezostali zaskočení a vedeli reagovať na vývoj situácie. Každý deň prijímame nové opatrenia, postupujeme v súlade so spusteným  Plánom opatrení spracovaným pre prípad pandémie chrípky, s ktorým súvisí aj vyčlenenie pandemických lôžok.  Náš personál naďalej doškoľujeme pre špecializovanú starostlivosť v súvislosti s ochorením COVID-19, priestory vybavujeme potrebným vybavením a transformujeme vybrané oddelenia tak, aby boli pripravené pomáhať.

Sme v tom všetci spolu, tak nezabúdajme - "Zostali sme v práci pre VÁS, vy zostaňte doma pre NÁS."

Autor: - r -

Foto: FNSP ZA

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod