Žilinský Večerník

23. apríl 2024 | Vojtech
| 5°C

Spravodajstvo

Deň otvorených dverí nesklamal

Bohatý program aj za nepriaznivého počasia prilákal do areálu trolejbusového depa na Kvačalovej ulici širokú paletu návštevníkov. Deň otvorených dverí Dopravného podniku mesta Žiliny nesklamal, pričom na svoje si prišli hlavne zástupcovia tej najmladšej generácie.

21.09.2022 | 14:32

Okrem prehliadky moderného vozidlového parku si organizátori pripravili aj prehliadku historických vozidiel. Kultúrny zážitok zabezpečila skupina Campana Batucada svojím jedinečným bube[1]níckym vystúpením a pre najmenších návštevníkov boli pripravené interaktívne divadelné predstave[1]nie Zlatovláska. Zaujímavé boli aj tohtoročné novinky v programe v podobe ukážky zásahu Záchrannej brigády alebo absolvovania lukostreľby pod vedením profesionálov. Tradičnou a obľúbenou časťou programu bol prejazd autobusu s cestujúcimi cez umyváreň, ako aj bohatý program pre deti v podobe dopravného ihriska, maľovania na tvár alebo skákacieho hradu. „Bolo to na vysokej

úrovni, za mňa si prišli na svoje hlavne deti a špeciálne sa mi páčil nápad s fotorámčekmi v trolejbuse,“ povedal nám v krátkej reakcií Miloš, otec dvoch synov, ktorí so zatajeným dychom sledovali krásnych tátošov na štyroch kolesách.

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Foto: Ľubomír Rendár

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod