Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| -0°C

Šport

Diamond Gym hodnotí sezónu 2020: Klub zožal aj napriek pandémii množstvo úspechov

Klub bojových športov v Žiline Diamond Gym zbilancoval sezónu 2020, v ktorej dominovali úspechy ich elitného borca Milana Paleša. Okrem toho sa Žilinčania môžu pochváliť aj rekonštrukciou priestorov ich domovskej telocvične.

15.12.2020 | 14:45

Krátky exkurz do skončenej sezóny nám poskytol manažér klubu Róbert Kajánek. „Bol veľmi zvláštny a ťažký, nielen v našom športe, ale aj v iných oblastiach športu a verejného života. Keď môj zrak upriamim na klub Diamond Gym, od začiatku roka 2020 sme pokračovali v prípravách na svetový Event Enfusion Slovakia 2020. V marci cestoval Milan Paleš do Tokia na finálový turnaj K1 ako jediný Slovák v histórii. Turnaj nám nevyšiel podľa predstáv a zastavili sme sa pred bránami semifinále, no taký je šport. Mesiac pred plánovaným Enfusion Slovakia sme museli pre pandémiu koronavírusu presunúť turnaj na ďalší rok. V klube sme spolu s Ľubošom Pilátom vnímali situáciu pozitívne, a tak sme sa pustili do kompletnej rekonštrukcie našich priestorov, počas odstávky sme našu športovú infraštruktúru revitalizovali v moderný priestor bojových športov. Počas letných mesiacov sme zorganizovali open air bojových športov v aquaparku na Liptove. Minči Paleš si prevzal cenu Športovec mesta Žilina za rok 2019. Jeseň sme vnímali už v duchu súťaží a turnajov. Do nášho tímu pribudlo veľa nových tvárí ako Leonard Borak alebo Paula Marčišová. Na október dostal Paleš šancu na titulový zápas v organizácii Enfusion podľa pravidiel ECE. Titul vybojoval a je svetový šampión. Potom sa športový život znova spomalil. Verím, že budúci rok bude športu priať a my všetci sa uvidíme.“

 

SÚŤAŽ S DIAMOND GYM 

V spolupráci s týmto klubom sme si pripravili súťaž o sadu príveskov v tvare rukavíc s logom klubu v čiernej a bielej farbe. Stačí, ak nám do piatka 18. decembra pošlete odpoveď na našu súťažnú otázku buď priamo na inzertné oddelenie, alebo na e-mail [email protected]. Výhercov oznámime v poslednom čísle (22. decembra) tohto roka. Pre aktuálne opatrenia si ceny budete môcť vyzdvihnúť na inzertnom oddelení až začiatkom roka 2021. Otázka znie: V akom holandskom meste sa tešil Milan Paleš z tohtoročného titulu majstra sveta? Zo správnych odpovedí budeme žrebovať troch výhercov. Prajeme veľa šťastia!

Autor: - r -

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod