Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| -2°C

Zaujalo nás

Do Žiliny sa vracia študentské podujatie Lámavica Žilinskej univerzity

Kolektív mladých ľudí pôsobiacich v študentskom rádiu Rapeš v spolupráci s Empire Event & Stage sa v týchto dňoch neúnavne podieľajú na organizácií podujatia, ktoré sa bude konať už 21. marca 2023 v žilinskom Tennis pointe.

16.03.2023 | 20:40

Účastníci sa môžu tešiť na skvelú zábavu a interpretov ako Inekafe, Gleb, Yael či DJ Luis de Mark. Mimo hudby budú pripravené aj ďalšie sprievodné aktivity vrátane tomboly a súťaží.

 

Kto sú „Rapešáci“?

Rádio Rapeš je študentská organizácia pôsobiaca na akademickej pôde Žilinskej univerzity, ktorá podporuje svojich študentov nie len vo vzdelávaní, ale aj rozvíjaní vlastnej kreativity vo voľnom čase. Členovia rádia  vedia, že vysokoškolský život vie byť niekedy náročný. Okrem vysielania relácií zameraných na cestovanie, kultúru, mesto Žilina, hudbu, gastronómiu, filmy či zábavu sa snažia organizovať rôzne akcie, kde môžu študenti myslieť na niečo iné ako na samotnú výučbu. Jedným z takýchto podujatí je i Lámavica Žilinskej univerzity, na ktorú sú okrem študentov pozvaní i priaznivci dobrej hudby a skvelej zábavy. Tak čo, prídeš sa zlomiť aj ty?

Lístky sú v predaji v sieti GoOut na https://goout.net/sk/listky/lamavica-zilinskej-univerzity/raqr/


 

 

Autor: - r -

Foto: archív I.M.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod