Žilinský Večerník

27. júl 2024 | Božena
| 12°C

Zaujalo nás

Element eventOFFka: Spokojnosť a kvalita produktu je pre klienta prvoradá

Gastrobiznis ponúka rôzne možnosti kreatívnej práce a aj možnosť vyčariť úsmev na tvárach zákazníkov. Aj to je jeden z cieľov nového žilinského projektu Element eventOFFka, o ktorom nám viac povedal majiteľ Miloš Martoník.

10.06.2024 | 15:46

Prečo ste sa rozhodli založiť firmu a začať podnikať? Je za tým určitý príbeh?

Dlhé roky som pracoval v hotelierstve. Prešiel som si všetkými pozíciami, ktoré práca v gastre ponúka, veľa som sa naučil, načerpal veľmi veľa skúseností, vybudoval si množstvo kontaktov a priateľstiev. Minulý rok však prišiel zlom, kedy som si povedal, že svojmu okoliu viem dať viac ako len ,,zľavu na pobyt" a chcem sa posunúť niekde inde, mimo hotelový segment. Viem  ponúknuť ľuďom viac - to, čo som sa za celé roky naučil. Urobiť akýkoľvek catering, malú rodinnú oslavu, či občerstvenie pre viac ako 1500 ľudí, kedysi bola výzva, ale dnes s istotou môžem povedať, že spokojnosť a kvalita produktu pre klienta je prvoradá a rovnako kvalitne sa dá spraviť aj malá oslava, ale aj veľké podujatie.


 

Ako sa vám aktuálne darí? S ktorými radosťami či naopak starosťami sa boríte?

Radosť máme z veľkej studnice inšpirácie, ktorá je na každom rohu, z množstva surovín, ktoré v dnešnej dobe vieme použiť a vylepšiť aj tradičné pokrmy niečím novým. A hlavne sa tešíme zo spokojnosti klientov, ktorí vkladajú do nás dôveru, čo nás posúva stále ďalej.

Čo všetko ponúka vaša firma pre zákazníkov?

Ponúkame komplet: catering do firiem, občerstvenie pre domácnosti, firmy, rodinné oslavy, brunch na akúkoľvek príležitosť, vianočné večierky, husacie a kačacie hody, občerstvenia na športové podujatia, catering na svadby, oslavy a promócie, či iné oslavné akcie, chlebíčky, koláčiky aj torty, grafické spracovanie + tlač tlačovín na konkrétnu akciu, či podujatie. A hlavne vieme kvalitne, spoľahlivo, domácky a chutne vyhovieť aj tým najzložitejším požiadavkám.


 

Aké sú vaše pracovné vyhliadky do konca roka 2024?

V dnešnej dobe už každý vie, čo je kvalitné, čo je chutné, ale málokto má čas si to doma chystať sám, navyše dnes v takejto rýchlej dobe. Veď obyčajný napríklad ,,guláš, fazuľovica, pečené kolienko, ..." je super vec, ale komu sa to doma chce. Zakladáme si na kvalitných surovinách, zakladáme si na tom, aby chuťové poháriky každého jedného jedáka boli naplnené tými najvyváženejšími chuťami. A hlavne..... Celé roky zbierame recepty, našich známych, babičiek, mamičiek a posúvame ich do inej dimenzie. Sme radi, že sa stretávame s pozitívnymi ohlasmi a plánujeme v tom pokračovať aj ďalšie roky, hlavne s láskou k jedlu, chuťou k práci, vôňou hotového a ešte aj nejedno oko potešíme pekným vizuálom. Pre viac info nás pokojne kontaktujte na +421 911 621 395, [email protected], FB: Element eventOFFka, INSTAGRAM: element_eventoffka



 

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív M.M.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod