Žilinský Večerník

29. marec 2024 | Miroslav
| 5°C

Tlačové správy

Event House po minuloročnom megaúspechu pozýva na najšialenejšiu Štefanskú párty v Žiline!

Rok 2019 sa blíži ku koncu, oslávte Štefana vo veľkom štýle. Po minuloročnom megaúspechu prichádza aj tento rok najšialenejšia Štefanská párty v Žiline! Bavte sa, tancujte a oslavujte s DJ-mi MALALATA a El Zeppe. Dizajnový priestor Event House ožije nespútanými balkan beats, gypsy music, energetickými rytmami reggae a world music.

13.12.2019 | 10:10

Po pokojnej štedrovečernej atmosfére je čas na poriadnu zábavu! Event House Žilina po prvýkrát zaradil Štefanskú párty medzi svoje podujatia v roku 2018 a po veľkom úspechu prvého ročníka prichádza s touto šialenou párty opäť! O riadnu dávku energie sa aj tento rok postará hudobný projekt MALALATA. Táto dvojica úspešných DJ-ov zo Slovenska pôsobí na scéne viac ako 12 rokov a pod ich taktovou pulzovali nielen kluby po celej Európe, ale aj vzdialenom Japonsku či Mexiku. Ich charakteristickým znakom sú pásikavé tričká a jedinečná fúzia balkan beats, reggae, gypsy a world music. Chalanov z MALALATA so svojimi setmi doplní DJ El Zeppe, ktorý sa okrem balkánskym beatom venuje aj žánrom ako afrobeat alebo Arabian techno.

Poďte sa 26. decembra všetci spolu baviť, tancovať, žúrovať a oslavovať. Čaká vás skvelá hudba, super drinky a bláznivá atmosféra. Ak ste celá partia a chcete si dopriať pohodu a komfort, k dispozícii sú VIP vstupenky.
Okrem vstupu na akciu máte v cene vstupenky rezerváciu stola vo VIP časti so samostatným barom. Vstupenky zakúpite na www.ticketportal.sk alebo na mieste. Viac informácií o podujatí nájdete vo FB evente.

 

 

Autor: - r -

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod