Žilinský Večerník

5. máj 2024 | Lesana, Lesia
| 14°C

Zaujalo nás

Fitsmapp je aplikácia pre ľudí, ktorí majú radi šport

Fitsmapp je aplikácia pre ľudí, ktorí majú radi šport a chcú sa neustále zlepšovať. S aplikáciou máte na dosah ruky celý svet športu a fitnessu. Nikdy nebolo ľahšie si zarezervovať svoju aktivitu než teraz.

11.09.2023 | 10:40

Ak ste tréner alebo máte svoje športové zariadenie, aplikácia vám dáva šancu ukázať svetu, čo viete a čo ponúkate. Môžete osloviť tisíce užívateľov, ktorí hľadajú práve to, čo vy máte. Môžete si vytvoriť svoj profil, pridať svoje aktivity a akcie, prijímať rezervácie a platby online a komunikovať so svojimi zákazníkmi čo vám pomôže zväčšiť si klientelu a zarobiť si viac peňazí.

• Stiahnite si aplikáciu zadarmo z App Store alebo Google Play

• Pre viac informácií nás môžete sledovať na YouTube kanále.

 

Ale to nie je všetko! 

Fitsmapp potrebuje vašu podporu na startlabe, aby sa mohla stať ešte lepšou a užitočnejšou aplikáciou. Naším cieľom je vytvoriť vlastný rezervačný systém, ktorý bude prepojený s mobilnou aplikáciou a zjednoduší jej používanie. Tento systém nám umožní lepšie spolupracovať s našimi partnerskými prevádzkami a ponúkať im viac možností a funkcií. 

Na tento účel potrebujeme vyzbierať 3500 € do 30 dní.

 

Ak sa vám páči nápad s Fitsmapp a chcete nám pomôcť ho zrealizovať, môžete nás podporiť. Za vašu podporu sa vám odmeníme rôznymi spôsobmi: od  tréningových plánov na mieru, až po rôzne reklamné predmety. Pozrite si naše odmeny na stránke kampane a vyberte si tú, ktorá vás najviac zaujme.

Fitsmapp je projekt pre aktívnych ľudí, ktorí chcú podporiť zdravý životný štýl a pohyb vo svojom meste. Pomôžte nám urobiť z neho realitu! Podporte nás a podeľte sa o túto správu so svojimi priateľmi. Ďakujeme za vašu podporu!

Autor: - r -

Foto: archív A.P.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod