Žilinský Večerník

23. apríl 2024 | Vojtech
| 7°C

Tlačové správy

Jedinečný Cirkus Varius zavíta do Žiliny, tešiť sa môžete na výnimočných umelcov 

Cirkus Varius na ľade prichádza do slovenských miest. Žongléri, akrobati,  iluzionisti, gymnasti a klauni všetci svoje čísla  predvedú na  korčuliach na ľade. Tešiť sa na nich môžete aj v Žiline.

02.02.2023 | 18:42

Vo februári 2023 príde po prvýkrát na Slovensko Circus Varius so  svojím programom „Cirkus Varius na ľade“. V ľadovej šou sa predstavia  všetky žánre moderného cirkusového umenia. Divákov svojimi zručnosťami  prekvapia žongléri, iluzionisti, gymnasti, akrobati a samozrejme klauni. Umelci predvádzajú celé svoje umenie na korčuliach na ľadovej ploche.

Circus Varius vznikol spojením viacerých svetových cirkusov. Na čele  cirkusu stoja skúsení lídri, ktorí celý svoj život spojili s cirkusovým  umením. Zloženie cirkusových umelcov je medzinárodné. Sú tam umelci z  Rakúska, Bieloruska, Brazílie, Bulharska, Kanady, Číny, Francúzska,  Nemecka, Veľkej Británie, Maďarska, Talianska, Ruska, Ukrajiny, USA.  Vďaka prítomnosti profesionálnych umelcov z rôznych krajín sveta môže  Circus Varius publiku predstaviť jedinečné, navzájom odlišné čísla,  ktoré uspokoja aj toho najnáročnejšieho diváka. Úžasná  extravagancia svetla, hudba špeciálne napísaná pre každé predstavenie, farebné kostýmy, závratné kaskadérske kúsky, špeciálne efekty a,  samozrejme, neprekonateľná zručnosť umelcov – to všetko je nádherný svet  Circus Varius. A ešte jeden dôležitý bod - zvieratá sa nezúčastňujú  predstavení Circus Varius. V tomto cirkuse predvádzajú svoje schopnosti  iba jedineční umelci!

Autor: - r -

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod