Žilinský Večerník

17. jún 2024 | Adolf
| 16°C

Z regiónu

Kamence dýchajú modernou výstavbou, ktorú môže závidieť celé Slovensko

Bytový komplex Kamence v Kysuckom Novom Meste sa dočkal svojej novej fázy, keď počas uplynulého týždňa prebehla kolaudácia ďalších priestorov. Počas slávnostného dňa vyzdvihli všetci zainteresovaní prínos tohto architektonického skvostu pre život v centre dolných Kysúc.

23.05.2024 | 17:11

Slnečný deň dotvorený koloritom príjemného prostredia, skvelého jedla, dobrého jedla a hlavne inšpiratívnych ľudí, ktorí sa snažia zanechať po sebe odkaz pre budúce generácie, spojil Kysucké Nové Mesto počas kolaudácie už tretej a štvrtej etapy výstavby bytového komplexu Kamence. „Chceli sme urobiť komplexnú občiansku vybavenosť doplnenú materskou školou. Tá je jedna z najmodernejších, aká za ostatné roky na Slovensku vznikla. Budem rád, ak si všetci prídete pozrieť tieto priestory a hlavne ak deti budú šťastné. Ďakujeme klientom za dôveru a o tieto naše byty nech je záujem. Za našu firmu chcem poďakovať mestu Kysucké Nové Mesto za ústretovosť, snažíme sa tvoriť projekty, kde všetko ide rýchlo a zmysluplne,“ povedal investor Slavomír Bodis zo spoločnosti Instrofinal.




V podobnom duchu sa vyjadril aj primátor mesta Kysucké Nové Mesto Marián Mihalda. „Ak poviem medzi ostatnými primátormi, že tento rok odovzdá investor 200 bytov, tak sa na mňa pozerajú ako na zázrak. Všetci by privítali takýchto ľudí vo svojich mestách, preto netreba toto brať ako samozrejmosť. Ďakujeme spoločnosti Istrofinal za skvelú korektnú spoluprácu.“


 

Nezabudlo sa ani na cirkevnú moc, keď jednotlivé byty požehnal dekan dekanátu Kysucké Nové Mesto Peter Holbička. „Sila pohody a lásky v dome, nech je základom, aby sa ľudia cítili dobre. Nech sa všetkým dobré býva, nech sa vytvorí komunita, ktorá si bude rozumieť a dlhodobo spolupracovať,“ dodal Slavomír Bodis.


 

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Zdroj: PR

Foto: Richard Kohler

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod