Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| -3°C

Komentáre

KOMENTÁR - HLAVNE PEVNÉ ZDRAVIE!

Ľudia si prajú mix podstatných či menej podstatných vecí. Za nás chceme ísť formou úprimného želania pevného zdravia. Ako novinári najviac pozorujeme neduhy dezinformácii hlavne na sociálnych sieťach.

03.01.2022 | 15:06

Dnes je potrebné si overovať určité informácie a neveriť rôznym bludárom, a to vôbec nemyslíme len na politikov. Začnime ísť tou ťažkou cestou a dostupné informácie si kontrolovať. Tvorme spoločnosť na základe hodnôt. Stále je to len o nás, či budeme pestovať top  vlastnosť nášho národa závisť, alebo si začneme viac vzájomne priať. Pred svetom sme si vytvorili mylný obraz, že sme národ prajných ľudí. Posledné dva roky ukazujeme, že o prajnosti nemáme ani potuchu a pomyselný prerod ešte dlho potrvá. Nebojte sa priznať si svoje slabosti, lebo to je prvý krok k úspechu. Majstrov sveta máme neúrekom, teraz nám treba viac bojovníkov, ktorí bojujú či už vyhrávajú, alebo aj prehrávajú.

Náš týždenník oslavuje tento rok už 31 rokov. Vieme, že od nás chcete viac emócii, viac káuz, viac odhalení a vždy stáť na strane tých nevinných a slabších v ťažkom boji proti tým silným, ktorí neraz idú za hranicu dovoleného. Čaká nás volebný rok, kde si naša spoločnosť bude v jednom čase voliť svojich nových primátorov i županov. Aj našou úlohou bude, aby ste sa správne zorientovali a poznali o kandidátoch nielen ich kúzelné plány, ale aj tvrdú realitu. Rovnako sa však na nás môžete spoľahnúť, že chceme pomáhať vám, obyčajným ľuďom v ťažkostiach a aj radostiach, lebo práve v tomto cítime naše poslanie.

Postupný rast cien energií i papiera prinútil i naše vydavateľstvo zareagovať na neustále sa meniaci trh miernym zvýšeným ceny Žilinského večerníka na sumu 0,95 eura vrátane DPH. Pre predplatiteľov je cena zvýhodnená na 0,80 eura. Ak si kúpite noviny  na našom inzertnom  oddelení, tak  je cena 0,85 eura. Pandémia núti ľudí v takmer každom segmente spoločnosti optimalizovať náklady. Verím, že nám aj naďalej zachováte vašu stálu priazeň,  a tú si nesmierne vážime.


 

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod