Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| 12°C

Komentáre

KOMENTÁR - ZODPOVEDNOSŤ S MIXOM ODVAHY

Prvé číslo Žilinského večerníka uzrelo svetlo sveta 27. februára 1991, preto práve toto aktuálne číslo označujeme za narodeninové.

25.02.2024 | 18:17

Sme hrdí, že z našej redakcie vzišlo množstvo skvelých ľudí, ktorí za ten čas tvorili pre vás unikátny obsah. V tomto čísle sme si zaspomínali spoločne s dlhoročnou redaktorkou Veronikou Cvinčekovou, ale aj bývalým športovým redaktorom Jánom Polákom. Tiež sme vyhodnotili narodeninovú súťaž s množstvom nabitých cien.

Najväčšou hodnotou týchto novín sú jeho aktuálni tvorcovia. Dovolím si neskromne tvrdiť, že za posledné obdobie sa vytvoril skvelý kolektív, ktorého prvotné hodnoty nie sú o peniazoch, ale pocite tvoriť každý týždeň niečo zaujímavé. Byť na rôznych postoch nášho tímu je už akoby životným štýlom a nie nadarmo si toto zoskupenie právom hovorí jedna veľká rodina. To by však nefungovalo bez úžasnej podpory vás čitateľov, pretože práve vy už 33 rokov píšete tento unikátny príbeh spoločne s nami. My sme deklarovali, že sa budeme snažiť okrem tradičnej tvorby robiť aj niečo navyše, či už je to organizovanie rôznych diskusií pre verejnosť, zaujímavé súťaže pre čitateľov alebo charitatívne projekty, na ktoré sme patrične hrdí.

Byť na mediálnom trhu už 33 rokov je fantastická správa a k tomu si držať honor najčítanejšieho regionálneho týždenníka na Slovensku nás zaväzuje byť stále zodpovednými, no zároveň odvážnymi prinášať niečo nové, aby sme sa aj my prispôsobili aktuálnymi trendom. Ďakujeme všetkým za priazeň, a že nám stále držíte palce. Verím, že spoločne s vami budeme všetci hlavne zdraví a každý utorok popri vašich-našich starostiach si prečítame Žilinský večerník.

 

Juraj Vnuk - šéfredaktor Žilinského večerníka

Autor: - r -

Foto: cvak.sk

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod