Žilinský Večerník

9. máj 2024 | Roland
| 5°C

Z regiónu

Kúpele v Rajeckých Tepliciach otvorili letnú sezónu: Príbeh vody píšu už 27 rokov

Jedny z najznámejších kúpeľov na Slovensku otvorili počas uplynulého štvrtka leto, pričom predstavili divadelné predstavenie pod taktovkou režiséra Antona Šulíka i filmový dokument. Večer patril pre zmenu slovenskej Madone Dare Rolins.

24.06.2023 | 10:02

STÁLY PROGRES

Slávnostnú premiéru má za sebou film Štvrťstoročie v kúpeľoch – história a budúcnosť, ale aj skvelé divadelné predstavenie Príbeh vody. Kúpele budujú posledné roky značku luxusného kúpeľného zariadenia určeného pre tú najnáročnejšiu klientelu. Aj napriek nepriaznivej ekonomickej situácií v kúpeľníctve a cestovnom ruchu, ktorá bola spôsobená najmä svetovou pandémiou, sa snažia stále zlepšovať a rozširovať liečebné a rehabilitačné portfólio pre svojich návštevníkov. „Už štvrťstoročie sa snažíme priniesť našim klientom nielen špičkovú európsku úroveň služieb, ale priblížiť sa najväčším svetovým zdravotníckym zariadeniam a trendom. Uplynulý rok sme predstavili ďalšie rozšírenie moderného rehabilitačného zariadenia Spa Rehab Clinic, ktoré prináša špičkovú diagnostiku, prevenciu a liečbu pohybového systému a je len vylepšením doterajších procedúr a prístrojov, aby sme zvýraznili a zlepšili rehabilitácie a dostali ich na tú najvyššiu úroveň,“ vyslovil sa viceprezident SLK Rajecké Teplice Zdenko Miškolci mladší.


 

 

BLÁZNI HO NEODRADILI

Na otvorení letnej sezóny sa zúčastnilo mnoho osobností zo spoločenského života, medzi ktorými nechýbali ani české celebrity ako Simona Krainová so sestrou Yvonou, manžel Karel Vágner, Iva Kubelková, či slovenská top herečka a moderátorka Karin Haydu, moderátor Štefan Skrúcaný, ktorí spolu s majiteľom kúpeľov Zdenkom Miškolcim a viceprezidentom Spa Aphrodite Zdenkom Miškolcom mladším  slávnostne otvorili spomínanú letnú sezónu v Rajeckých Tepliciach. V roku 1996 sa majiteľ pustil do veľkého záväzku - vybudovať kúpele, ktoré boli v tom čase skutočne v dezolátnom stave a pýtali si investície. ,,Boli sme optimisti a vedeli sme, do čoho ideme. Veľa podnikateľov nás odhováralo a vravelo mi - Zdenko, nechoď do toho, je to bláznovstvo! Poznáte to:  každý blázon inak blázni... Nás nič neodradilo a išli sme pevne a systematický postupnými krokmi za svojim cieľom. A dnes ma hreje pri srdci, keď vidím ten výsledok, čo sme spoločnými silami dokázali. Je to priam balzam na dušu,“ dodal majiteľ Zdenko Miškolci. Kúpeľné zariadenie Spa Aphrodite Rajecké Teplice je jednoznačne skvelým miestom oddychu, relaxu, a načerpania novej potrebnej pozitívnej energie. Disponujú prameňmi termálnej vody s teplotou 38 °C a obsahom hydrogénuhličitanov, vápnika a horčíka, ktoré sú vhodné najmä na liečbu pohybového ústrojenstva, neurologických ochorení a chorôb z povolania.


 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív J.K.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod