Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| 4°C

Zaujalo nás

M. Šebestová: Hľadáme krásnu a vyspelú ženu!

O súťaži ženskej krásy nám prezradila viac manažérka a riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, ktorá je zároveň aj držiteľkou titulu najkrajšej Slovenky za rok 2006.

16.05.2013 | 17:10

Už druhý rok ste tvárou najprestížnejšej súťaže ženskej krásy na Slovensku. Ako ste sa do tejto roly vžili?

Myslím si, že toto je práca, na ktorú si veľmi rýchlo zvyknete. Je to povolanie o kreativite, cestovaní a ľuďoch, čo mňa osobne veľmi láka. Čiže môžem potvrdiť, že moja súčasná pozícia ma napĺňa.

Ste držiteľkou titulu Miss Slovensko 2006, dokonca aj Miss desaťročia. Nakoľko vám táto súťaž zmenila život?

Rapídne. Dovtedy som žila na dedine so 150 obyvateľmi. Mám troch súrodencov, môj otec je šofér, mamina úradníčka. Takže vždy, keď som sa chcela niekde presadiť, musela som si na to sama zarobiť. Súťaž Miss mi pomohla získať veľa kontaktov a pracovných ponúk. Keby jej nebolo, pravdepodobne by som zostala pracovať v bankovníctve. Musím sa však priznať, že som priebojná, tak by som to možno dotiahla aj na hovorkyňu banky (smiech).

Máme tu ďalší ročník Missky. Ako hodnotíte tohtoročné kastingy?

Zaujímavosťou tohto ročníka je, že prišlo oproti minulým veľa mladých dievčat vo veku 18 a 19 rokov. Dievčatá majú pekné postavy, ale niekedy to možno preháňajú s úpravou. Najlepšie je prísť
bez výrazného líčenia, účesu či extrémne dlhých nechtov.

Akú Miss Slovensko hľadáte?

Snažíme sa, aby to bola žena, ktorá je komplexnou osobnosťou. Aby náš výber nebol len o vonkajšej kráse či postave. Hľadáme vyspelú, príťažlivú, krásnu slečnu. Osobnosť, ktorá je inteligentná
a zároveň aj ovláda jazyky. Ženu, ktorá nás bude reprezentovať a na ktorú budeme hrdí.

-ms-

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod