Žilinský Večerník

18. apríl 2024 | Valér
| 5°C

Šport

Manažér žilinských Vlkov František Skladaný: Z trnavskej antuky doniesol do Žiliny bronz

Na trnavských tenisových dvorcoch TC EMPIRE Trnava sa počas uplynulého týždňa uskutočnil mediálny turnaj novinárov a športových osobností, kde žilinské farby hájil športový manažér hokejistov Vlci Žilina František Skladaný.

20.06.2022 | 12:18

Spoločne s redaktorom RTVS Patrikom Mitasom skončila dvojica na konečnej tretej priečke, keď v semifinále ich zastavili neskorší víťazi Miroslav Karhan a Martin Rendek. „Miro Karhan je pán hráč, vidieť že sa tomu dlhšie venuje a pri štvorhre potrebujete cit i skúsenosti. Toto mal, i keď sme padli až po tajbrejku.“ Dvojica si chuť napravila v súboji o bronz, kde porazil hokejový pár Stumpel/Rusnák v supertajbrejku 10:8. Žilinskí Vlci v dohľadnej dobe chcú zorganizovať aj sami podobné akcie, dominantný by mal byť golf. „Hlavne sa tešíme, že je po pandémii a môžu sa ľudia socializovať. Chceme pre partnerov zorganizovať golfový či tenisový turnaj, skôr to vidím na golf. Ešte nemáme konkrétny termín, ale to sa doladí.“


 

 

Medailové poradie: 1. Miroslav Karhan/Martin Rendek, 2. Vladimír Vujtek/Tomáš Prokop, 3. František Skladaný/Patrik Mitas.

 


 

 

Autor: - r -

Foto: Milan Hutera

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod