Žilinský Večerník

30. apríl 2024 | Anastázia
| 6°C

Súťaže

Máš guráž? Staň sa novou Miss Teen´s Mirage

16.05.2013 | 17:08

Žilinský večerník v spolupráci s OC Mirage a PART agency, a. s. vyhlasuje druhý ročník úspešnej súťaže dievčenskej krásy Miss Teen´s Mirage
2013. Prvý kasting sa uskutoční už o tri týždne!

Obchodné centrum Mirage ožije koncom marca druhým ročníkom súťaže Miss Teen´s Mirage. Dievčatá, ak ste vo veku od osem do pätnásť rokov a túžite sa stať novou tvárou OC Mirage, využite túto jedinečnú príležitosť a hláste sa!


Pýtate sa ako? Veľmi jednoducho. Stačí, ak vyplníte prihlasovací kupón, ktorý nájdete už v tomto i v nasledujúcich číslach Žilinského večerníka a vhodíte ho do zapečatenej schránky v kaviarni Di PIERO na treťom podlaží OC Mirage. Na každú z vás, ktorá sa zaregistruje, čaká malý darček – získa zdarma lístok do kina na ľubovoľné predstavenie.
Organizátori súťaže vás následne prostredníctvom emailu či telefonicky prizvú na jeden zo štyroch kastingov, ktoré sa uskutočnia na prelome marca a apríla (streda 20. 3., štvrtok 28.3, piatok 5.4., sobota 13.4 – vždy v čase od 16,30 h). Tu prídete v sprievode svojich zákonných zástupcov, ktorí na mieste podpíšu súhlas s vašou účasťou v súťaži, s pravidlami, používaním fotografických materiálov a videozáznamu.
Do dvoch semifinálových kôl, ktoré sa uskutočnia v piatok 26. apríla a v piatok 3. mája, postúpi dokopy 24 dievčat. O ich postupe rozhodne odborná porota, čitatelia Žilinského večerníka a po novom aj tzv. Miss publikum, čiže návštevníci, ktorí budú priamo prítomní na kastingu. Semifinále bude mať na rozdiel od kastingov už podobu uceleného programu. Dievčatá zabojujú o postup do veľkého finále v troch disciplínach, a to v promenáde, v rozhovore s moderátorom a vo voľnej disciplíne.
Do finále, ktoré sa uskutoční 1. júna, sa dostane už len dvanásť slečien. Novou kráľovnou súťaže Miss Teen´s Mirage a tvárou obchodného centra sa stane dievča, ktorá najviac zaujme porotu. Korunku víťazke odovzdá minuloročná Miss Teen´s Mirage Anetka Dolníková, ktorá do konca súťaže bude vystupovať ako tvár kampane a bude zároveň aj členkou poroty. Pre prvé tri víťazky sú opäť pripravené pekné vecné a hodnotné ceny. Súčasťou záverečných kôl bude aj zábavný program, počas ktorého  sa v srdci obchodného centra predstavia tanečné skupiny či hudobníci zvučných mien.
Paralelne s Miss Teen´s Mirage sa bude konať aj súťaž o najsympatickejšiu slečnu, ktorá sa zúčastnila niektorého z kastingov. Rozhodnú o nej čitatelia Žilinského večerníka prostredníctvom kupónov. Každý, kto zahlasuje, bude zaradený do zlosovania o zaujímavé ceny.


Viac informácií o pripravovanej súťaži prinesú ďalšie čísla Žilinského večerníka.

Pravidlá a podmienky súťaže nájdete na stránkach www.zilinskyvecernik.sk, www.mirageshopping.sk, www.partagency.cz a na stránke Miss Teen´s Mirage na Facebooku.

  http://www.facebook.com/MissTeensMirage

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod