Žilinský Večerník

16. máj 2024 | Svetozár
| 7°C

Šport

Mediálne majstrovstvá Slovenska tenistov mali prekvapivých víťazov

Po štyroch rokoch sa na kurtoch v Rajeckých Tepliciach stretli opäť tenisti, novinári. Takmer štyridsiatka hráčov a hráčok si zmerala sily nielen na kurtoch, ale aj počas pozápasových rozhovorov.

05.09.2023 | 10:30

Na tomto tradičnom mieste sa konali Tipsport mediálne majstrovstvá Slovenska v tenise aj s medzinárodnou účasťou.  Medzi účastníkmi mali prevahu domáci novinári, no silné zastúpenie mali aj hráči z Poľska a Česka. Na listinu víťazov sa zapísali aj nové mená. Dvojhru mužom vyhral poľský novinár Rafael Sitarz, ktorý porazil po napínavom súboji dlhoročného slovenského šampióna Mariána Zimu 6:4. Trofej zo ženskej dvojhry si odniesla Veronika Šramková, ktorá zvíťazila nad Oľgou Kmeťovou-Stajkovou. V mužskej štvorhre dominovala dvojica Boris Chmel a Rastislav Boldocki, ktorý plnohodnotne zastúpil pôvodne nominovaného Dušana Gabániho, legendu slovenskej športovej žurnalistiky.


 

 

Veronika Šramková ovládla aj ženskú štvorhru spoločne s Renatou  Rehorovskou. Vyšlo aj počasie, kurty boli výborne pripravené a prostredie v Rajeckých Tepliciach zanechalo dojem vo všetkých účastníkoch, ktorí sa tešia opäť na budúci rok a na ďalší ročník úspešného turnaja.


 

 

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Zdroj: PR

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod